Wereldwijnen van eigen import

Aan het eind van de vorige eeuw begon ons verhaal met een kleine, maar fijne wijnhandel. De naam was meteen geboren: 'La Maison des Vins Fins'. Nu, een dikke twintig jaar verder, zijn de wijnen ondergebracht in De Bierschuur. Onze ideologie van in de beginjaren zijn we echter steeds trouw gebleven: een breed gamma aanbieden van wijnen waar we zelf achter staan. Persoonlijk geselecteerd en zelf geïmporteerd. Op die manier weten we de prijs te drukken en zit je bij ons altijd goed qua prijs-kwaliteit. We geven je hieronder alvast een kleine indruk van wat wij te bieden hebben. We ontvangen je natuurlijk graag in onze wijnhoek voor advies of een woordje uitleg!

Heb je nu al een specifieke vraag? Contacteer ons! We helpen je graag verder.

L'Herbe Sainte, ons geliefd huismerk

Maak kennis met de complete reeks wijnen van la famille Greuzard. Deze familie verbouwt sinds de jaren '80 wijn in de Languedoc, Zuid-Frankrijk.
Wat wij zo heerlijk vinden aan dit wijnhuis, is dat zij hun wijnen lekker betaalbaar houden zonder aan kwaliteit in te boeten. Daarmee behoren hun wijnen meteen ook tot onze best verkopende!

Perfect dus als je op zoek bent naar een verfijnde, maar voordelige wijn.

Tip: probeer ook zeker hun houtgerijpte Chardonnay & Pinot Noir. Betaalbare pareltjes!

Grant Burge, een Australisch succesverhaal

Reeds decennialang zijn wij trotse importeur van het volledige gamma van het Zuid-Australische wijnhuis Grant Burge.
Je vindt bij ons dus alle wijnen van dit geweldige wijnhuis uit de hoog aangeschreven Barossa Valley. Zowel in het goedkopere als in het duurdere segment brengen zij echte topwijnen uit!
Ontdek daarnaast ook hun fenomenale portwijnen. Oké, ze komen misschien niet uit de klassieke Portugese portstreek, maar de smaak is echt waanzinnig!
Intussen hebben we een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd van mensen die resoluut teruggrijpen naar deze port.

350 wijnen