November 2022
Wij vernieuwden onze Craft Corner!

Onze geliefde hoek met een enorm gamma aan internationaal Craft Beer is volledig vernieuwd! Kom zeker eens een kijkje nemen.
Dankzij nieuwe meubels hebben wij ons aanbod zelfs kunnen verdubbelen!

De wereld heeft ons veel te bieden

Hoewel België zijn gelijke niet kent op het vlak van biergeschiedenis, zien we de laatste jaren ook meer en meer bieren uit het buitenland verschijnen. Bieren van duurzame brouwerijen, van brouwers die oprecht bezig zijn met hun vak. En dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. Nu de bierwereld ons intussen zóveel meer te bieden heeft dan enkel de verrukkelijke Belgische bieren, zou het zonde zijn om het betere gerstenat uit de landen rondom ons niet te omarmen! Nu ja, landen rondom ons. Je vindt bij ons even goed bieren uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten. Kortom: zoek je die kraakverse DIPA uit Breda, die moddervette barrel-aged stout uit NYC of juist die geweldige Baltic porter uit Tallinn? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Scherpe prijzen

We willen graag nog meegeven dat wij al deze geweldige importbieren aanbieden tegen ongezien scherpe prijzen!
Niet zelden vragen onze vaste klanten ons: 'Klopt deze prijs wel? Het lijkt me te goedkoop voor dit bier!' En laat dat nu net hetgeen zijn waar ook wij gelukkig van worden. Het geeft je de ruimte om een extra flesje of blikje mee te nemen. Win-win. We moeten al genoeg keuzes maken in het leven!

Laat je adviseren

Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat kan! Dan zijn wij er voor je. Want het moet gezegd: de - ó zo lekkere - craft bieren laten zich niet zomaar categoriseren in de traditionele stijl van blond, tripel of dubbel. Het zijn vaak smaakbommen, inventief gebrouwen door gepassioneerde mensen met een frisse kijk op wat er speelt in de bierwereld. Wij proeven deze bieren (wat een straf!) en helpen je dus graag verder op basis van jouw persoonlijke smaak.

In onze Craft Corner staan zo'n 300 kwaliteitsbieren, met bijna wekelijks mooie nieuwkomers. Naast gevestigde waarden is er een erg wisselend assortiment aan nieuwe bieren en brouwerijen. Dat houdt het interessant! Op deze pagina krijg je alvast een impressie en ontdek je nieuwe arrivals.

Toch nog op zoek naar iets specifieks? Contacteer ons!

Wij gaan nog even verder met de wekelijkse kwaliteitscontrole.
Proost!